Deelnemen? Wanna Join?

_MG_7437

Banner artikel 1

De pMP[*], in samenwerking met 1060 Faces, creert een gloednieuw meertalig informatieplatform DAZIBAO !!!

Dit project is een labo van ideeën die de bewoners van Sint-Gillis wil aanzetten tot solidariteit en samenhorigheid. We ondersteunen elkaar, moedigen initiatieven aan en stellen concrete en constructieve projecten voor. In de kijker zetten van onbekende locale realiteiten, buurtbewoners met elkaar laten communiceren. Een simpel en toegankelijk medium aanbieden om te reageren, hier en nu. Samen maken, samen bouwen!

Onze collectieve intelligentie aanspreken, dankzij moderne communicatiemiddelen, zal voor een betere toekomst zorgen. Samen gaan we op zoek naar manieren om deze informatie en onze ‘good practices’ te delen.

Daarom nodigen we jullie uit om jullie eigen artikels, foto’s, films of getuigenissen met ons te delen. Bewoners van hier en nergens, curieus of gepassioneerd, Sint-Gillenaar in het hart, bezoekers tekenaars, fotografen, toogfilosofen, schilders, dichters, bref, iedereen quoi!

De inhoudelijke focus ligt op portretten en verhalen van inwoners, over lokale initiatieven en solidaire projecten uit Sint-Gillis; en kritisch-opbouwende reportages.

Ken je interessante evenementen, actualiteiten of informatie over Sint-Gillis , maar je hebt geen zin om in de reporterspluim te kruipen? Geef een seintje, en misschien kan je één van onze reporters inspireren om samen met jou aan de slag te gaan.

Welkom !!!! >>> redac@dzb1060.be

« DAZIBAO !!! Par 1060 en door 1060 !!! » is ontstaan vanuit Dewey , een ondersteuningsnetwerk voor lokale media, die geloven in: Creëren-hier in Brussel-pluralistische informatie, praktisch en op menselijke maat. Een initiatief van pMP[*], Nederlandstalige Bibliotheek Sint-Gillis en Pianofabriek.

Willen jullie graag deelnemen? Stuur een mailtje naar redac@dzb1060.be, of kom eens langs op onze maandelijkse vergadering op VRIJDAG 1 AVRIL om 19h in de Pianofabriek, Fortstraat, 35 in 1060 Sint-Gillis. Iedereen is bienvenu. Et c’est Gratis.

Deelnemen oké, maar waarover schrijven? Iedereen is vrij om te publiceren over het schone Sint-Gillis op het platform, zolang de inhoud overeen komt met de open geest en blik van DAZIBAO!

RelatedPost

Leave a Reply